zondag 3 december 2006

Verhuizen

Ik kan kort zijn. Het gaat goed met Mark. Hij heeft nog wel een infuus met vocht, eten en medicijnen voor de blaasontsteking, maar dat valt mee. Hij eet ook wat. Een beschuitje, appelmoes en wat vla. Ook is hij rustig. Hij praat wat, kijkt televisie en leest een boek. Als je het zo ziet dan denk je dat er niets aan de hand is. Maar we weten beter.

Het is goed dat we deze dagen echt rust hebben gehad. Lichamelijk en geestelijk. De komende week zal er weer veel gebeuren. De wonden aan zijn been moeten gesloten worden, revalidatie gestart, heel misschien naar Rotterdam en wat zal er nog meer gebeuren???

Wel is Mark verhuisd. Hij is een paar kamers verder op de gang terecht gekomen. Een twee persoonskamer. Naast hem ligt een even oude jongen die drie dagen geleden aan zijn heup is geopereerd. Zo hebben ze beiden wat aanspraak.

We praten met Mark over de dag van morgen. De nodige artsen en andere deskundigen zullen weer langs komen. Het is tenslotte een academisch ziekenhuis. Mark is wat zenuwachtig als het gaat over de cursus katheter aanbrengen. Morgen gaan ze hem leren hoe hij zelf een katheter aan kan brengen in zijn blaas. Hij vindt het eng en weet niet goed wat hem te wachten staat. Hij is blij dat Lian er bij zal zijn. We kijken het meest uit naar het bezoek van de revalidatiearts. Wat zal hij vinden van de situatie van Mark en wat zal zijn inschatting zijn voor de toekomst.

Bekijk ook eens de volgende video.
http://www.ziekenhuis.nl/index.php?cat=animaties&action=show&movie=219

Feyenoord-Heereveen 4-3. De eerste competitiewedstrijd die hij moest missen. Zagen jullie ook die lege plek op de tribune???

Geen opmerkingen: