vrijdag 29 december 2006

Appie

Om elf uur koffie gedronken met Ab van de Burg. Hij vond de oplossing met de steigerplanken voor het komende weekend achteraf toch nog niet zo gek. Hij had graag de boel bestraat maar begreep dat Mark vooralsnog voor één weekend naar huis kwam. De eerste weken van het nieuwe jaar zal Mark in Rijndam verblijven. Dan is er tijd om naar een goede oplossing te zoeken en het pad te verbreden. Ad heeft samen met Jaap van de Linden wel de hoge opstap bij de schuifpui overbrugd. Ze hebben een rooster aangebracht zodat Mark met de rolstoel makkelijk naar binnen en buiten kan rijden.





Vanmiddag gebeld met Miriam, mijn directe collega met wie ik samen op Oudejaarsdag een groot gedeelte van Rotterdam-Zuid en Ridderkerk zou verdedigen tegen de misdaad. Zij vond dat ik die dag maar lekker thuis moest blijven. Miriam, nogmaals bedankt.

In de loop van de middag zoals gebruikelijk naar het Rijndam. Mark was chagrijnig, Ja U leest het goed. Hij had de bokkenpruik op en niets was er goed. Hij snauwde wat en gaf amper antwoord. We kwamen er even niet doorheen. Laat maar even gaan en dan zien we straks wel. Dus naar beneden en een “bakje” doen.

Wat zwijgzaam voor ons uitkijkend en af en toe een poging wagen in de richting van Mark. Na enige tijd reed hij naar de computer om te kijken of er nog mail was. Kennelijk zat er een leuk mailtje bij want hij draaide bij. Toen kwam de aap uit de spreekwoordelijke mouw. Hij maakte zich zorgen om zijn urine. Deze was naar zijn mening wat troebel en hij was bang dat als hij dat tegen de verpleging zou zeggen hij niet naar huis mocht met oud en nieuw. Lian had na het katheteriseren alles opgeruimd en toen had Mark dit ook al aangegeven. Lian had toen niets bijzonders gezien aan de urine. Dan vanavond nog maar eens kijken en aan de verpleegkundige vragen. Later blijkt dat ook zij niets ziet maar dat ze morgen ter geruststelling van Mark een testje zullen doen.

Na het avondeten de avond doorgebracht met onder andere onze vaste webloggers en mailers Hans, Angeline en Sylvester van der Rest. Oude verhalen opgehaald en voorzichtig de toekomst
ingekeken.



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Allemaal

Ik wens jullie bij deze heel veel plezier samen in het oude en nieuwjaar geniet er lekker van Mark en de rest ook natuurlijk ;-)

Groetjes

Sjaantje xxx

Anoniem zei

Lieve Mark en Famili,

Nog 1 nacht en dan lekker een keertje thuis slapen en oud en nieuw vieren.
Wij wensen jullie voor 2007 alles wat wenselijk is en voor Mark heel veel doorzettingsvermogen.
Hopelijk gaat alles goed met de steigerplanken en kan je zonder veel problemen het pad uit.

En voor Joost kijk je uit met al dat vuurwerk en aub niet in de Kerkstraat herrie komen maken.
(geintje)

de Buitendijkjes