donderdag 14 december 2006

De eerste indruk

Rond half tien belt Mark en zegt dat hij goed geslapen heeft ondanks wat gesnurk van zijn kamergenoten. Hij heeft zijn ontbijtje op en hij ligt gewassen met een reukje op in zijn bed te wachten op de dingen die komen gaan.

Hij heeft zijn programma voor deze week uitgereikt gekregen. Niet al te zwaar zoals beloofd. Eerst nog nader onderzoek door de revalidatiearts en de ergotherapeuten die zijn rolstoel heeft aangemeten en nu komt afleveren.

Rond vier uur worden de benen in gezwachteld en wordt hem een buikband aangedaan. Vervolgens wordt hij in zijn rolstoel gezet. Een halfuur mag hij zitten. Het zitschema voorziet er in dat hij op 22 december volledig de dag door kan brengen in zijn stoel.

De eerste indruk is zeer goed. We worden goed opgevangen door personeel en medebewoners. Men is duidelijk en neemt de tijd voor Mark en voor ons. Volgens Mark smaakt het eten voortreffelijk. Niet van dat ziekenhuis eten maar gewoon echt lekker. Kortom een goede start in het Rijndam.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Mark

Je ben echt een bikkel en ook al duur het lang maar je doorzettingsvermogen is er gelukkig,ook al lijk het makkelijk voor een ander JIJ moet het doen.
Gelukkig smaak het eten ook goed.
Dat is ook heel belangrijk toch.
Kijk je er ook naar uit een lekkere hap van de dag.
En verder zouden we willen zeggen kanjer zet hem op.
Veel sterkte Fam H van der Rest.