zaterdag 23 december 2006

Kerstboom zetten

Vandaag begonnen met het zetten van de Kerstboom. Kleiner dan normaal want we willen snel klaar zijn en niet te veel overhoop halen. De traditionele Kerststal met alles er op en er aan slaan we dit jaar over, ondanks de inkopen die we er voor deden in Napels.




Ons lieve “irke” en zijn familie, inclusief os en ezel krijgen een plekje op de buffetkast. Ik weet zeker dat Hij daar begrip voor heeft. Ik vind trouwens dat Hij ons wel een beetje laat zitten om over Padre Pio helemaal maar te zwijgen.

Maar goed, vervolgens de kerstboodschappen gedaan. Dat was dit jaar niet zoveel. Alleen voor de 2e kerstdag hebben we wat gehaald. De 1e kerstdag werk ik ’s morgens in Rotterdam en daarna vieren de rest van de 1e kerstdag bij Mark

Bij Mark zijn vandaag de helft van de hechtingen in zijn linkerbeen verwijderd. Hij had wat last van pijn gehad maar in de loop van de dag is dat weggetrokken. Ook hebben ze de blaren op zijn hiel als gevolg van decubitus doorgeprikt.

Er was vandaag veel bezoek. Martijn en Babette kwamen met Oliebollen. Babette is trouwens de “buurvrouw” van Mark. Zij woont in de flat naast het Rijndal.

Ook Joor en Jolanda met Jori en Danny kwamen binnen vallen. Reuze gezellig werd het in de “bar” van het Rijndal. Uiteindelijk kwam ook Joost samen met John, Amanda en Peter het kerstpakket van Mark brengen.

Je merkt dat de kerstdagen naderen. Het wordt stil op de afdeling bij Mark. Alles wat maar even weg kan gaat naar huis. De kamergenoten van Mark blijven zover we weten.






1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Mark

Nu wij dit schrijven is Sylvester bij je op bezoek en hij keek er zo naar uit,en denken veel aan jouw en je familie en leven met jouw en je Familie mee.
Maar Super gaaf dat je 2de kerstdag en met oud en nieuw even naar huis mag.
Geniet ermaar van even een andere omgeving.
En wens jouw en je familie ondanks alles hele fijne en gezellige kerstdagen toe en we berichten je snel weer.

Hans & Angeline Sylvester en Ricardo van der Rest.