woensdag 20 december 2006

Voorlichting

Een voorlichtingsfilm en een uitleg over het Rijdam en het revalideren vulde een deel van de middag. Uit de voorlichting blijkt dat het Rijndam flink aan de weg timmert en met name gespecialiseerd is in de revalidatie bij een dwarslaesie.

Verder had Mark een gesprek gehad met een maatschappelijkwerker. Een half uur en dat was volgens Mark genoeg ook. Mark heeft het daar allemaal niet zo op. Gelukkig prikt de maatschappelijkwerker hier door heen en heeft gelijk een afspraak gemaakt voor volgende week.

Ook uiteraard bezoek. Jan en El Doolaard stond om vier uur al te wachten. Mark werd in zijn rolstoel geholpen en we zijn naar beneden gegaan. Gezellig een bakje koffie en wat bijkletsen.





“Ome” Jan komt rond half zes samen met Reno aan en eten met Mark en Lian in het restaurant. Wilko had afspraken in Strijen. De maaltijd van Mark viel erg tegen. Doperwtjes en eens stukje kip. Eigen schuld want hij had het zelf besteld
Tja, je moet dan we aan kruisen dat je er bijvoorbeeld aardappelen bij wilt en soep en een toetje. Snel dus wat bijbestelt in het restaurant en van Ome Jan zijn bord snel een sateetje gejat.

Die rolstoel bevalt Mark beter dan zijn bed. Hij wilde niet terug. Uiteindelijk toch zijn rondje gemaakt om schone handdoeken en katheterspullen te pakken om vervolgens weer in bed te belanden. De post wordt geopend door hem en de prints van mail en weblog worden met plezier gelezen. Dit blijft voor Mark toch een hoogtepunt. Al die lieve reacties. BEDANKT!!!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hey hallo mark,

een berichtje uit Amsterdam. Ik ben je nog niet vergeten, t is nl erg stil op 107. Heb deze week nachtdienst en eindelijk eens tijd om te lezen dat je het inmiddels het langer dan hier volhoudt in je nieuwe (rol)stoel! Zit ie beter dan die roze van ons??
Ik ben blij te horen dat je steeds meer praatjes krijgt en eindelijk gedouched bent!!

Je krijgt de groeten van alle verpleegkundigen hier, succes verder met revalidatie!!Ik hou je site in de gaten...

Groet Hans van B.
verpleegkundige Orthopedie

Anoniem zei

Hoi Mark,

Via Joost hoorde we net dat je met Kerst en Oud en Nieuw een paar uur naar huis mag.Fijn hoor met zulke dagen is het leuk om thuis te zijn.
Geweldig nieuws ben je er even uit.
Nick zou Joost gelijk even vragen wanneer we bij je op bezoek kunnen komen in Rijndam
Iedere dag lezen we wel hoe het met je gaat, maar we willen het ook graag even zien en even kijken hoe je rood gestreepte pakje staat.

nou hou je taai, hoor.

De Buitendijkjes uit Strijen

Anoniem zei

Beste familie van Tilborg,

Ik wens jullie ondanks alle tegenslagen fijne feestdagen met elkaar!

Groetjes, Mendy van Wijngaarden