zaterdag 30 december 2006

"verbouwen"

Vandaag hebben we eerst de woonkamer "verbouwd". Het bed van Mark moest een gezellig plekje krijgen maar we moeten ook met de til lift uit de voeten kunnen. Verder moet Mark ook nog met zijn rolstoel door de kamer kunnen rijden. Dat is allemaal gelukt.

Hierna de boodschappen gedaan voor het oud en nieuw. Bij AH hebben we de nodige mensen weer gesproken. Doe je toch goed. Met name Peter bedankt voor je praatje.

Vervolgens naar Mark. De urine bleek gewoon in orde te zijn en dus weg met de zorgen. Dit was te merken aan Mark want hij was weer vrolijk. Zo kennen we hem ook. We hebben wat spelletjes gedaan waarbij bleek dat Reno niet al te handig is met kaartspelletjes. Hij zegt dat het tactiek is maar volgens ons snapt hij er gewoon geen bal van. Reno en Annemarie gingen nog wat drinken in de stad met vrienden terwijl Joost in Strijen uit ging. Wij zelf gingen nog even op verjaardagsvisite bij Jolanda

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heerlijk voor jullie allemaal dat Mark een nachtje thuis mag zijn.
Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en HEEL VEEL geluk in het nieuwe jaar!

groetjes,
manon

Anoniem zei

Goedemorgen,

Lian & Wilco vond het reuzeleuk dat jullie gisteravond even een borreltje (sappie) kwamen drinken. Tja daar zit ik dan nog met die 3 flessen port Wilco. Afijn die verover ik dan vanavond wel :D :D
Veel plezier vandaag met Mark thuis!!!

Kuzz,
Joor & Jolanda

Anoniem zei

Kanjer en familie van Tilborg.

Wij vonden het heel fijn jouw gezien te hebben en je ouders gesproken te hebben,ook al was het niet zo 1 2 3 voor ONS te vinden.
Maar toen we er 1 maal waren heb het ons goed gedaan.
We vonden het heel fijn je te zien en je was vrolijk en heel moedig zeker toen je moeder zei je al weer in MEI weer vakken wil gaan vullen.
hou moed Kanjer en wensen jou en je Familie een fijne jaarwisseling toe en heel veel sterkte en doorzettingsvermogen toe in de komende tijd.

Familie van der Rest.

Anoniem zei

Ha Mark,

Goed dat je met de jaarwisseling naar huis kan, en spoedig meer definitief zal worden.
Het afsteken van vuurwerk zal er dit jaar wel bij inschietten.

Allen een plezierige nieuwjaar gewenst in eigen huis.

Jaap Klok

Anoniem zei

Hallo Mark, Wilko,Lianne, Reno, Annemarie en Joost. We willen jullie alle goeds wensen in dit nieuwe jaar en heel veel sterkte de komende maanden met alle trainingen. Ook met alles wat jullie thuis moeten regelen en organiseren. We lezen wel hoe het nachtje Strijen gegaan is.
Heel veel groetjes Nico Marga en Jacob.