zondag 24 december 2006

Kerstavond



De dag voor kerst was een drukke dag. Eerst een bezoek gebracht aan de moeder van Lian die weer aardig op krachten komt maar nog zeker niet de “oude”is. Hierna op de koffie bij Mark. Het was een onprettige stilte in het gebouw. Zoals ik al eerder schreef is iedereen die maar even kan een lang weekend naar huis. Alleen de doorbijters blijven over.


Aan het bezoek van Mark lag het niet. Reno en Annemarie en ook Rik, Silvester en Marcel aten mee. We hadden een grote ronde tafel waar we allemaal aan konden zitten. Jammer dat Mark zijn eten in plaats van met zout met melkpoeder bestrooide. Hij vond het wel wat vreemd smaken maar ja honger maakt rauwe bonen zoet zegt men dan. Vandaar dat Mark nog maar een vorkje mee prikte van de anderen borden.


Hierna een spelletje Kolonisten gespeeld De geslepen en tactisch sterk spelende Mark speelde iedereen met gemak van tafel.


















….. zij hielden getrouwe de wachtte
zij hadden hun schaapjes geteld
daar hoorde zij…….



Langzaam gaan we de kerstnacht in en vieren we het feest van de geboorte van Jezus. Nietig in de eenvoud van een kribbe die stond in een stal ergens in het veld. Een schuilplaats voor vee en de herders.
Een schuilplaats en geborgenheid voor hen die deze nodig hadden. Een schuilplaats en geborgenheid die wij voor een groot gedeelte vinden in de warmte die blijkt uit U reacties.

Wij danken U en wensen U allen een zalig kerstfeest.













1 opmerking:

Anoniem zei

Ha markie, het was ckers gezellig gistere. Binnenkort kom ik nog een keer en neem ik mijn ouders ook mee... Sneaky Hans ;-]

zie je snel
sylvester