maandag 4 december 2006

Sms-jes

Deze dag mogen we ook weer aan de balk schrijven als positief. Wel de nodige bezoekjes van artsen maar nu net niet de revalidatiearts. Die spreken we als het goed is woensdagmiddag. Jammer want je wilt toch alles sneller. Hij is ook degene die moet bepalen of Mark zich zelf moet/kan katheteriseren. De geplande cursus vandaag ging dan ook niet door.

Over de wonden aan zijn been zijn ze tevreden. Men gaat er vanuit dat ze deze aan het eind van de week kunnen sluiten. Er zitten nu nog te veel zwellingen. Daarna zou hij vervoerd kunnen worden naar Rotterdam. Vraag is alleen of er een plaatsje is in het revalidatiecentrum Rijndal. ( http://www.rijndam.nl/ )

Het feit dat het infuus inmiddels ook verwijderd is geeft ook een goed gevoel bij Mark. Buiten het katheter heeft hij nu niets meer aan gedoe aan zijn lijf hangen. Dat ziet er een stuk rustiger uit.

Ook heeft hij een diƫtiste op bezoek gehad. De voeding moet uitgebalanceerd weer in het lichaam komen om dat zijn maag en darmen bijna twee weken stil hebben gelegen. Hij heeft vandaag een beschuitje, wat soep, vla en appelmoes op. Ook hebben we samen met Mark een gedeelte van de kaarten in een plakboek geplakt. Het zijn er veel te veel om op te hangen. Rond 20.00 uur zijn we weggegaan bij hem. Rond 22.00 uur belde Mark met de mededeling dat alles goed was en dat hij ging slapen.

Mark mag nu ook bezoek hebben. Wel rustig aan is het advies. Daarom de eerste dagen alleen familie.

Ook mag Mark zijn telefoongebruiken op de kamer. U kunt hem, als u dat zou willen, een SMS-je sturen. NIET BELLEN!!!!!!!!

Het nummer is: 06-30418956

Geen opmerkingen: