woensdag 13 december 2006

Baaldag

Vandaag een baaldag voor Mark. Hij voelde zich niet echt lekker en had buikpijn. Toch de darmen weer die dwars lagen. Kennelijk toch een gevolg van de narcose van gisteren. In de loop van de middag wordt het minder en tegen de avond eet hij weer wat. Even schrokken we. Terugslag zou betekenen een langer verblijf in Amsterdam. Hoewel alles daar prima is geregeld en het personeel erg vriendelijk is gaat Mark toch graag naar een plekje dichter bij huis. Ook voor Lian wordt het tijd dat ze weer thuis slaapt en wat dingen oppakt.

In de loop van de avond de spullen van Mark en Lian ingepakt zodat er morgen niet al te veel met de ziekenauto mee moet. De muren worden toch wat kaal op de kamer.




We krijgen de het overdrachtrapport te zien van Amsterdam naar Rotterdam. Tot onze verbazing lezen we daarin dat buiten de 10e en 11e wervel ook de 7e gebroken is.
Hebben we dat gemist of is ons dat niet verteld. Het is het laatste, zeker weten. Deze 7e wervel zit weliswaar in het zelfde functiegebied maar we hebben toch wel wat vragen.
Hopelijk lukt dat morgen voor het vertrek nog een arts te spreken.








3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi familie van Tilborg

Nou eindelijk komt hij dan dichter bij huis
voor allen een opluchting en makkelijker
Fijn dat hij weer even naast bed gezeten heeft al was het dan maar even en werd hij er helaas wel wat naarvan
Ik sprak joost nog in de winkel en ik vind het fijn dat jullie als gezin er zo zijn voor elkaar en zoveel steun bij elkaar vinden
Ik hoop dat jullie wat meer rust krijgen nu hij hier in de buurt is .Niet meer die lange ritten

Het wel weer even een tegenslag dat ook de 7de wervel gebroken blijkt Hopelijk heeft dat geen invloed op zijn verder herstel of verwachtingen
Nou beste familie ik hoop dat het snel weer de goede kant op gaat .en dat jullie ondanks alles toch nog mogen genieten van de feestdagen

Groetjes Hans Mia Aalderink

Anoniem zei

Dag familie van Tilborg,

Het is leuk om te lezen dat Mark de moed erin houdt. En gelukkig komt hij eindelijk 'onze' kant weer op. Dagelijks lees ik jullie berichten en rapporteer ik aan de collega's, die regelmatig vragen hoe het gaat.
Ook Mark's klasgenoten zijn erg betrokken. Er zijn veel die graag op bezoek komen. Dit zullen ze ook wel doen als Mark in Rotterdam ligt. Ook wij zullen dan eens langswippen, goed? Heel veel sterkte en een goede verhuizing toegewenst!

Namens de docenten van het Wellantcollege,

Hendrik Jans.

Anoniem zei

Hoi Mark en Famili,

Ik hoop dat de verhuizing naar Rotterdam goed is verlopen, lekker weer rotterdamse lucht in ademen.
Nou Mark ga ervoor in Rijndam, we komen als je eraan toen ben je gauw een keer opzoeken.

groeten Margreet Buitendijk