woensdag 28 februari 2007

Naar school??

“Veel is te regelen als je maar aantoont dat je aan wilt pakken. Mark kennende zit dat wel goed.“ Dat is de conclusie van Hendrik Janz die samen met een collega van de school van Mark aanwezig was op het revalidatiecentrum. Samen met de maatschappelijkwerker Leo de Hoop hebben we de mogelijkheden besproken die er zijn voor Mark om zijn opleiding af te ronden om vervolgens een passende opleiding te gaan volgen. De praktijk ervaring heeft Mark en de theorie is af te maken. Ook gaat gekeken worden naar een aansluitende opleiding. Verder hebben we afgesproken dat we binnenkort een keer met Mark naar school gaan om dat contact weer op te bouwen.
http://www.wellantmbo.nl/smartsite.dws?ch=MBO&id=988&vid=1647


Na het gesprek was Mark zo gevlogen en zocht hij de sportzaal op om te gaan basketballen. Samen met “collega’s”en therapeuten wordt een partijtje gespeeld.

Dan de vraag die we vaak horen hoe het met het verhuizen staat. Zoals het nu gepland is zullen we op 14 maart 2007 de sleutel ontvangen. We kijken reikhalzend uit naar dat moment.
We kunnen dan wat opbouwends gaan doen. De offertes voor de woning aanpassing zijn op één na binnen.

Ook zij we in afwachting van een bezoek van een GGD-adviseur. Deze zal de gemeente in het kader van de WMO adviseren over de noodzakelijke aanpassingen.

De verkoop van de huidige woning is ook gaande. Er is een serieuze gegadigde dus we wachten het af.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo luitjes,

tja.........verhuizen, wie wil dat nou?

Hoop dat jullie het "oude" huis snel kwijt zijn en daar geen zorgen meer over hoeven te hebben. Zal oma Boer vast inlichten over de datum dat jullie de sleutel krijgen en mijn 2 grote soeppannen bij haar droppen, zodat ook zij aan de slag kan :D :D. Wederhelft Aaj moet ook maar vast in de startblokken gaan staan om de volle pannen af te leveren!!!

Latersssss,
Joor & Jolanda

Anoniem zei

pannen? we hebben nog een oude wastobbe staan dat lijkt me een beter plan, daar kan genoeg soep in voor de familie boer en van tilborg te samen

Anoniem zei

Hahaha nou breng die oude wstobbe dan maar naar Aaj Boer hahaha kan tie zich vast voorbereiden op hoe die dat ding naar de van Tilborgjes moet gaan vervoeren

Grtz,
Jolanda

Anoniem zei

niks naar de tilborgjes vervoeren, wij komen wel naar oma boer toe. kunnen we gelijk ouderwets weer eens in de snoeptrommel neuzen ;)

Anoniem zei

Hahaha weet niet of ze die nog wel heeft. En als ze hem nog heeft dan weet ik niet of de inhoud nog van een recente datum is :-)) Maar dat proeven jullie vanzelf!!

Anoniem zei

Hahaha weet niet of ze die nog wel heeft. En als ze hem nog heeft dan weet ik niet of de inhoud nog van een recente datum is :-)) Maar dat proeven jullie vanzelf!!

Anoniem zei

natuurlijk heeft ze die nog het is pas een jaar of 8 geleden dat we snoeppies gingen halen tussen het voetballen door ;). geweldig was dat jori aan de deur ding dong hallo oma mogen we een snoeppie en dan niet een maar hele handen nam hij mee, wij waren een stuk meer bescheiden natuurlijk 2 of 3 vonden wij genoeg en als oma heel erg aandrong wilde we er wel eens 5 nemen maar dan hield het op hoor haha

Anoniem zei

Dan zitten er vast nog snoepjes in die nu niet meer te verkrijgen zijn in de winkel............antiek dus!!

Latersss

Anoniem zei

dat wordt flink kauwen dan

ltrzz