dinsdag 27 februari 2007

100

Uit de statestieken blijkt dat we het honderste postje hebben geplaatst. We zijn er zeker niet trots op want we hadden het liever op nul gehouden en gewoon blijven wonen waar we nu wonen. De realiteit is echter anders.

Gister schreef ik dat er geen nieuws was. Dat was ook niet de realiteit.
Reno vertelde mij het volgende:

Vandaag, na een weekeindje bij oma te hebben gelogeerd, weer naar het Rijndam. Vanuit Den Haag met de trein en daarna de metro naar Leuvenhaven, dit keer zonder boete. Met de lift naar etage drie en daar zaten ze Frans en Mar aan de balie bij de receptie. Ze waren samen de roosters voor de komende week aan het doornemen.

Na wat rondgehangen te hebben op de etage zijn we verkast naar het restaurant waar we samen met pa hebben gewacht tot "onze" Mick en Aap ook aanschoven. Tijdens het eten veel serieuze discussies over het dramatische niveau van Feyenoord, taferelen rond de wedstrijd van Micks landgenoten in Lille, het nieuwe stadion van FC Den Haag en hoe het nu eigenlijk zit met het supportersbeleid in het algemeen. Om de tijd door te komen leende Aap Mark nog een prachtig boek van Lunatic News. De maaltijd werd afgesloten met een vrolijke sketch van Roll, prachtig.

De terugweg was een stuk minder comfortabel hoewel de werkbus van Roll wel een stuk opgeruimder was dan hij in tijden geweest is. Toch was ik blij toen Aap thuis afgezet werd en ik voorin plaats kon nemen. 's Avonds heeft Mark nog bezoek gehad van de fam. van de Rest en Rik. Thuis in Strijen kwam Sjaantje langs om wat te kletsen en koffie te drinken. Spontaan werd afgesproken om donderdag maar weer eens een borreltje te gaan doen met een paar vrienden.

Tsja, dat is helemaal waar wat Reno vertelde.
Ik vond die aap ook wel leuk anders.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ja het was weer gezellig even na een lange tijd met je gepraat te hebben Reno en Annemarie!
We hebben nu iets afgesproken voor donderdag maar volgende keer ga je ook maar eens gezellig mee als Mark op stap gaat Reno want dat is beren gezellig met die kerel.hihhi

Tot snel weer iedereen

Sjaantje
xxx