woensdag 7 februari 2007

Handtekening

Met sierlijke en zwierige bewegingen gaat de balpen over het papier.
Pagina voor pagina worden netjes gesigneerd. Als Lian klaar is doe ik het ook nog eens. Afgelopen zaterdag waren de verkopers aan de beurt geweest om de koopovereenkomst te tekenen. Resultaat een hand van Hennie van der Vinden en een nieuw huis.

Nog wel de financiering netjes rond maken en de notaris aan wat geld helpen, maar toch. Een belangrijke dag. Toch is het anders dan die eerste keer, Toen waren we blij en trots brachten we een toast uit. Nu naar huis en een bakje koffie. Het is toch anders. We zijn wel blij maar we moeten nog wennen denk ik. Er komt veel op je af. Van alles regelen, financiering, verzekeringen, werkgeversverklaringen en vooral van je hele hebben en houwen kopietjes.


We doen het met plezier hoor. Zoals het er nu voor staat krijgen we 14 maart de sleutel en dan kunnen we aan de slag. Er moet nog het een en ander gebeuren aan (ver)bouwen. Ik zal dat later nog eens uitleggen als het wat vaste vormen heeft gekregen.



Mark heeft een drukke dag achter de rug. De hele dag sporten en allerlei vormen van therapie. Ja, het is serieus aanpakken overdag. De avonden zijn voor de gezelligheid, ontspanning en uitrusten. Zo ook vanavond. Het nodige bezoek bracht het vertier. Ook de pas geslaagde Denis (Meester) van de Linden kwam langs. Altijd goed voor flinke portie droge humor.

Geen opmerkingen: