zaterdag 17 februari 2007

Vastenavend

Vandaag stonden er twee belangrijke zaken op het programma. Als eerste de Cd-opnamen van de raad en het collega van Strijen. Tijdens het drinken van een borrel na het voeren van

selectiegesprekken voor een nieuwe burgemeester van Strijen kwam Peter Sirag met het idee om een CD op te gaan nemen. Peter beschikt over een professionele geluidsstudio en heeft de nodige ervaring. Vandaar dat we vandaag met raad en college het door Peter gecompenseerde en door Willem Tuijnman van tekst voorzien lied moesten inzingen. En dat viel niet mee. Met zweet op het voorhoofd zongen we diverse keren de tekst in. Gelukkig is de techniek op dit moment zover dat zelfs van ons gekrijs nog wat te maken is. We gaan het horen binnenkort.

http://www.ad.nl/rotterdam/hoeksewaard/article1094941.ece


















Verder uiteraard de start van het vastenavendweekend. Dit jaar zal Mark grotendeels verstek moeten laten gaan. Maar vandaag toch naar de intocht en wat keffeekes af. Velen bekenden kwamen we tegen. Van de bend kregen we alle hulp en slaapplaatsen aangeboden en de familie Nuijten van de Stoelemat gaf aan, Mark bij de sluiting op het balkon te brengen. Ut was artstikke géf en leutig.















































Geen opmerkingen: