maandag 12 februari 2007

3-0

Lekker toch zo thuis. Wel niet in je eigen bed maar toch. Lekker lui wakker worden. Telefoontje naar pa en ma dat Mark wakker is en dan het ochtendgebeuren. Lian en Mark zijn toch wel een uurtje bezig voordat Mark spic en span in de rolstoel zit. Inderdaad ik niet. De slaapapneu speelt nog steeds behoorlijk op en een winterslaap lijkt onderhand de enige oplossing. Ik begrijp trouwens niet waar Lian de kracht vandaan haalt om hele dagen in touw te zijn.

Tijden het ontbijt staat Ab van de Burg aan de deur. Hij komt Mark ophalen om naar cafetaria het Plein te gaan. Op een groot scherm wordt de wedstrijd Feijenoord-Twente uitgezonden. Gaan we winnen Ab, “Maar natuurlijk” is zijn antwoord.





Kijk, dat is zo mooi in Ab. Ondanks dat het een heiloze weg aan het worden is met Feyenoord blijft hij positief. Samen met Joost wordt Mark door de straten van de Oranjebuurt geduwd naar het Plein. Ik zal U maar niet vertellen hoe zij terug kwamen naar twee keer drie kwartier voetbal.

De rest van de middag al borrelend en pratend over de inrichting van het nieuwe huis door gebracht met Rik, Jan en El, Jan en Christien, al snotterend na een Valentijnsweekend.
Weet echt niet wat ze gedaan hebben. Ook Jos en Yvonne kwamen nog gezellig langs en zijn helemaal bij. Rond acht uur staat de bus voor de deur en gaat Mark weer terug naar het Rijdam. Wij gaan nog even vlug met Reno en Joost langs bij de familie Leunis om het glas te heffen op de verjaardag van Carli.

Het weekend is om en het was hartstikke gezellig.

Geen opmerkingen: