vrijdag 9 februari 2007

Joor 50



Ik zit achter de computer met mijn rug tegen het bed van Mark aan. Mark is namelijk het weekend thuis en kan dus helpen met het maken van de tekst. Hij is vanavond om zeven uur gearriveerd en wordt zondag om acht uur weer opgehaald. We zijn vanavond op de verjaardag van Joor geweest die werd 50. Een gezellige avond. Konden we gelijk met onze toekomstige nieuwe buren praten. De ouders van Joor wonen namelijk bij ons nieuwe huis. Een gezellig avondje dus met een hapje en een drankje.


Het sneeuwbalgevecht waar ik gister over schreef heeft toch nog onverwachtse gevolgen gehad voor Mahmut. Wat ons kennelijk is ontgaan is het feit dat Mahmut toch wat voltreffers heeft gehad bij verpleegsters. Zij namen op gepaste wijzen wraak door Mahmut in zijn rolstoel onder de douche te rijden en deze aan te zetten. Mahmut liep een nat pak op en de verpleegsters vervolgens een hoop werk want ze konden Mahmut helpen bij het afdrogen en omkleden.
Hierna werd de dag weer serieus voortgezet want men komt in het Rijndam voor de revalidatie. Hoewel dit soort zaken zeker een gunstige uitwerking hierop hebben

1 opmerking:

Anoniem zei

Goedemorgen Tilborgjes,

haha leuk die linkse foto van Joor maar hier toch een kleine correctie. Alhoewel Joor het volgens mij enig zou vinden om 50 te worden (loopt al 3 jaar te vissen of tie dan een groot feest krijgt) moet ik bij deze toch echt zeggen dat hij nog 1 jaar met het getal 49 moet doen :D :D. Maar des al niet te min (pff wat een zin haha) was het reuze gezellig dat jullie er met het hele gezin waren. Om Joor nog even te citeren: er passen een hoop makke schapen in een klein hok!!

Kuzzzz,
Jolanda