zaterdag 10 februari 2007

Verbouwen


Vandaag was het uitslapen voor Mark. Niet om half acht, zoals gebruikelijk het bed uit, maar negen uur. Dat is lekker uitslapen. Hierna de rolstoel in en koers gezet naar Albert Heijn. Even bij kletsen met de collega’s onder het genot van een bakje koffie. Gelijk wat boodschapjes doen. Dan terug naar huis en, waar het eerst moeizaam omhoog tegen de dijk op was bij C1000 is het nu roetsj naar beneden en in de “remmen.”.

Daarna ging het programma veder met een bezoek van Kees de Man van Bouwbedrijf de Hoekschewaard. Hij kwam, net als later anderen, de mogelijkheden bekijken om voor Mark de slaapkamer en badkamer te (ver)bouwen in het nieuwe huis. Ook de toegang- en doorgankelijkheid moet wat aangepast worden. Het is bij elkaar toch nog behoorlijk wat.

Dan even plat, lekker rusten in bed. Eindelijk kon Mark ook weer eens aandacht besteden aan zijn postzegels. Niet dat het een indrukwekkende verzameling is maar hij groeit wel en hij blijft het leuk vinden. Ik heb hem zitten helpen maar moest regelmatig de bril er bij pakken. Ja, de tekst op postzegels wordt steeds kleiner. Moeten ze toch eens wat aan doen.






’s Avonds kregen we visite van Hans en Corrie. Mark ging met Jurgen, Joost en “Goud” even het dorp op. Tegen elven was Mark weer thuis met de nodige verhalen en we begrepen dat het gezellig was geweest. http://www.wapenvanstrijen.nl/

1 opmerking:

Anoniem zei

ha sneaky mark..
Ik moest gisteren draaien at wapen. heb je mijn kunsten van buiten nog kunnen horen ;-].. Kom je snel weer ff opzoeken mees

ciao
sylvester