zaterdag 3 februari 2007

Japan

Mark had vandaag nog steeds koorts. Het leek wel een grafiek van de beurs in Japan na een toespraak van Bush. Pieken en dalen, dan weer 37.7 dan weer ineens 39. Geen hoogte van te krijgen. Hij voelt zich niet lekker maar ook niet doodziek. De verpleegster houdt het allemaal keurig bij. Om het uur wordt alles gecontroleerd, hartslag, temp en bloedruk. Ook is er overleg met de arts. Ze besluiten om de gebruikelijke paracetamol niet meer te geven om een beter beeld te krijgen. De verpleegster vindt het vervelend allemaal maar Mark ligt haar aan het hart dus hij krijgt nu de nodige aandacht. Lief van haar.

Verder de tekst bekeken voor de verkoop van ons huis. Hennie heeft geprobeerd kort en krachtig de kwaliteiten van de woning te omschrijven. Punt van felle discussie was de positie van Jan en Christien. Horen die nu wel of niet bij de woning. Volgens Hennie zijn het gewoon buren. Volgens ons gaat het verder. Uiteindelijk moest ook Hennie toegeven dat het voor ons bijzondere mensen zijn maar dat we ze beter mee konden nemen naar de Prins Clausstraat. Daar had hij gelijk in.


En dan nu de tekst:

STRIJEN – Willem de Zwijgerstraat 22
Vraagprijs € 199.000,= k.k.


Ruime 5-kamerwoning met c.v. (2006), grote stenen berging, mooie nieuwe blokhut en beschutte zonnige achtertuin. Totaal 144 m² eigen grond.

Aan voetpad, zeer rustig gesitueerde royale woning, die in goede staat van onderhoud verkeert.

Indeling: hal met toilet, trapopgang en bergkast, royale leefruimte van ca. 37 m², bestaande uit woonkamer (810 x 362) met hardhouten schuifpui en halfopen keuken (341 x 221) met hoek inbouwkeuken. De gehele begane grond is voorzien van plavuizen.

Op de 1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers (400 x 362 en 362 x 350 en 283 x 221 met veel vaste kastruimte) en nette badkamer (221 x 175) met o.m. ventilator ligbad, 2e toilet en badkamermeubel met ingebouwde wastafel.

Vaste trap naar royale 2e verdieping, waarop voorzolder met c.v.-opstelling en aansluiting w.a. en schitterende 4e slaapkamer v.v. hardhouten dakkapel. Veel bergruimte.

De woning is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing. Het dak is geïsoleerd.

Een degelijk gebouwd, goed onderhouden object op een prima locatie.



VAN DER VINDEN VASTGOED
STRIJEN - MOLENSTRAAT 2 - 078-6743622

1 opmerking:

Anoniem zei

Lieve Familie van Tilborgh,

Van harte gefeliciteerd met de aankoop van jullie nieuwe huis (was de aanleiding maar anders geweest). Het ziet er prachtig uit.
Als er met de verhuizing hulp nodig is dan weten jullie ons te vinden. Hopelijk is Mark weer snel beter en kan hij lekker in het weekend naar huis.

de Buitendijkjes