zaterdag 3 februari 2007

Prins Clausstraat

De koorts is weg maar ook het weekendje naar huis. Jammer. Joost had een etentje georganiseerd bij Pinokkio. http://www.restaurantpinokkio.nl/
Joost zag dit als een soort nieuwe start nu Mark weer zo nu en dan naar huis kan en………. we hebben een nieuw huis gekocht. Na zo’n dertig jaar gaan we de Willem de Zwijgerstraat verlaten. Hier, waar Lian en ik begonnen en waar de drie jongens werden “geboren”. Een stukje Berrege onder de rook van Rotterdam.

Dus toch een andere woning gekocht hoor ik U zeggen. Ja maar het viel niet mee. Zowel emotioneel als financieel iets waar we tot voor kort niet mee bezig waren. We hebben er zo veel mogelijk over na gedacht. Ik kan niet zeggen lang want die tijd was er niet. We zagen ons voor het probleem gesteld dat Mark in de huidige woning te veel beperkt zou zijn. Zijn slaapkamer en de badkamer diende te worden aangepast. Ook moest er een tweede badkamer verrijzen en op zolder zou van één slaapkamer, twee gemaakt moeten worden. Dit kon als er dakkapellen geplaats zouden worden. Ook de nodige aanpassing voor de rolstoel doorgankelijk- en toegankelijkheid. De gevraagde offertes om deze verbouwing te realiseren gaven de doorslag. Dit zou géén goede investering zijn. Niet in financiële zin maar ook niet in woongenot. Ook de mobiliteit van Lian wordt minder en dat in combinatie met de zorg voor Mark is alles gelijkvloers eigenlijk een must. En dat hebben we gevonden aan de Prins Clausstraat in Strijen. De woning dient nog wel aangepast te worden zoals de slaapkamer met aansluitende badkamer voor Mark.


Hieronder wat foto’s van de woning.












4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Mark en Familie

Ondanks alles gefeliciteerd met de woning.
Hoop dat alles gaat lukken ook al kom er zekers veel op jullie af.En balen dat Mark nog koorts had en niet naar huis mog.
Heel jammer ook voor Joost die had het zo lief en goed geregeld SUPER van hem.
Echt heel lief.
We wens je veel beterschap en herstel Mark je bent een KANJER.

Oja Lian rijdt je maandag nog mee.


Familie van der Rest.

Anoniem zei

Hey hallo,

Mark nog ziek, shit shit shit das niet leuk. Zeker niet als je er op gerekend had dat tie thuis zou komen en gezellig zouden gaan eten. Mark zet hem op je bent een KANJER!!

..........een huis gekocht! Gefeliciteerd!! Aan de andere kant naar.........naar dat jullie hier uit het vertrouwde buurtje weg gaan. Zullen jullie gaan missen. Kan wel zeggen dat de plaatsen in ons "voetbalhome" voor het EK of WK vast gereserveerd zijn voor jullie!!

Latersssss,
Joor & Jolanda

Anoniem zei

Toch ga ik jullie feleiciteren met jullie nieuwe huis.
Is niet leuk maar zover gaan jullie ook weer niet weg uit oude buurtje maar kan me goed voorstellen dat moeilijk is als je daar 30 jaar hebt gewoond.
Jammer Mark dat je ziek was en ook voor Joost die had zich er al helemaal op voorbereid:-(
Joost je moet maar denken dan houden jullie het allemaal nog te goed ;-)
Maar de foto,s van jullie nieuwe huis zien er heel mooi uit en gaat jullie vast lukken om daar weer helemaal naar jullie zin te krijgen!

Groetjes
Sjaantje
xxx

Anoniem zei

Hallo Mark en familie,

Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als in jullie huis van nu nog, ik hoop dat jullie je er snel thuis voelen. Joost had zich inderdaad voorbereid dat Mark weer het weekendje thuis kwam, echt jammer voor jullie!

Mark volhouden he, je kan het best! Je moet er vertrouwen in hebben.

Met vriendelijke groetjes,

Djoel v.d. Wulp (een vriend van Joost)