woensdag 28 maart 2007

Raad

Vanavond raadsvergadering gehad.

http://www.strijen.nl/index.asp?nmoduleid=12&wgid=72&spt=10&nactivityid=824&eptb=2

Bewondering voor de manier waarop de plaatselijk politici zich weer in hun spaarzame vrije tijd door de nodige dossiers geslagen hebben. Over het algemeen wisten zij de discussie op een goede manier te voeren. Zij wisten het college duidelijk te maken wat zij wilden. Belangrijk punt wat de motie van de PvdA over de positie van ambtenaren bij het sluiten van verbintenissen tussen mensen van hetzelfde geslacht.



Met name de bijdrage van Ed Groenhoff was duidelijk, indrukwekend en raakte de kern van het onderwerp. Toch werd de motie verworpen. In de motie werden ambtenaren verplicht huwelijke tussen dezelfde sekse te sluiten. In Strijen is dat geen probleem dus de motie overbodig.

Na afloop wat napraten en opvallend zijn dan de vragen naar Mark. Dat doet je goed. Uit de gesprekken blijkt dat men de weblog goed volgt. Het is voor sommigen een dagelijks gebeuren geworden. Even bij lezen zoals men dat noemt. Hans van ’t Hof vroeg hoe het was omdat hij een tijde niet op de weblog had gekeken. Bleek een tijdje in dit geval 3 dagen te zijn. Goed om te weten dat “het”gelezen wordt.

Lian is vanmorgen bezig geweest in het nieuwe huis. Samen met Johanna heeft ze de keuken gesopt. Al die kastjes, en apparatuur. Voor je dat hebt gehad ben je een ochtendje kwijt. Het wordt steeds meer eigen.


Toch ook de vraag van ”hoe kan ik reageren op de weblog”???.

U klik op reacties

U typt de tekst en u geeft uiteraard aan wie u bent

kruis Anonymous aan

Hierna klikt u op publish your comment.

Vanuit het Rijndam geen nieuws deze keer.

Oh ja. Komt U zondag ook??
Laat het even weten ......................................................................................................................................................................................................

w.tilborg@chello.nl

Geen opmerkingen: