woensdag 21 maart 2007

Euromast

Vanochtend samen met Mark een bezoek gebracht aan de revalidatiearts Mevr. Hudson. Bij gepraat over de ontwikkelingen bij Mark. Zij was hier tevreden over en Mark is zover dat ze de puntje op de ie aan het zetten zijn. Mark zou binnen kort naar huis mogen. Probleem is dat we nog niet weten hoe we moeten verbouwen. Hopen dat we snel uitsluitsel krijgen van de GGD.

Vandaag kwam Arie den Tuinder, de stagen baas van Mark, de tuin bekijken. Het nodige snoeiwerk zal gedaan moeten worden. Hij neemt dat op zich. Wij zijn zeer blij.
Hij gaat ook met Mark bespreken hoe het met de planten zit. Mark moet de namen maar eens op zoeken en wat het allemaal is. Ook zei hij dat Mark maar eens een ontwerp moet maken. Goed zo Arie, zet Mark maar aan het werk hoor. Wij helpen wel met sjouwen.


Mark zelf had vandaag een uitje naar de Euromast.
Onder het mom van een maatschappelijk-uitje zijn ze onderleiding van een therapeut met een man of zes het Rijndam ontvlucht.
In kollonen reden ze naar de Euromast om vervolgens van het uitzicht te genieten.


Morgen feest, dan viert Mark zijn 20e verjaardag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Mark

Wij willen je bij deze van HARTE FELICITEREN met jouw 20 ste verjaardag.
En fijn te horen dat het de goede kant op gaat maar dat zien we wel als we bij je zijn (gelukkig)hoor.
En we Hans kreeg gisteren je smsje met het berichtje over je verjaardagfeest op 1 april maar dat hadden we al ondernomen in je weblog.Jammer genoeg kunnen wij niet komen omdat me zwager een feest hou die gaan namelijk in de VUT en hou ook juist die middag een feest ook al is het voor hem een supricefeest whaaaaaaa.
Sylvester komt wel hoor Nou een hele fijne dag vandaag en hopen dat het met huis ook op gaat schieten en alles meet de GGD opschiet dat is nu even pubt 1.

Heel veel sterkte en succes en FEEST ze Fam.H van der Rest.

Anoniem zei

Ha die Mark,

van harte gefeliciteerd met je 20ste verjaardag.
Zondag 1 april komen we er wel een borrel op drinken.
Veel plezier en een gezelige dag vandaag.

gr.De Buitendijkjes.

Anoniem zei

Moge Markkie,

van hier vandaan van HARTE GEFELICITEERD met je 20e verjaardag.

Gezellig op de euromast geweest, brrr niets voor mij hoor zo hoog en dan zijn er ook nog van die mensen die aan een touwtje naar beneden gaan. Nou mij niet gezien....................jij hebt toch ook niet...........nee toch???

Have fun vandaag en tot 1 april!!!

Kuzzz,
Joor & Jolanda

Anoniem zei

Beste Mark.

Gefeliciteerd met je 20e verjaardag. Veel plezier nog vanavond en de rest van je 20e feestje. Hoe was het vanavond? Ik hoorde van Joost dat hij vroeger van school af moest voor jou, echt een hele aardige broer heb je. En Reno ook natuurlijk, dat is een goede vriend van mijn ene broer Nick van Zelst.

Groetjes,

De Wulpjussssss