woensdag 14 maart 2007

Meneer (opa) Boer

Vandaag een paar keer in het nieuwe huis geweest. Lekker rond gekeken en plannen gemaakt. Hoe doe we dit en dat en hoe pakken we het aan. Waar komt de bank te staan en waar de TV. Ook Reno en Joost zijn volop bezig met het nadenken over het inrichten van hun kamers. De wildste plannen hebben ze inmiddels over het balkon aan hun kamers. Van een zitje om ’s morgens te kunnen ontbijten bij de opkomende zon tot het plaatsen van een jacuzzi. De heren denken dat er een zee van ruimte is maar hier is enige bescheidenheid gewenst.

Met meneer (opa) Boer heb ik een eerste inspectieronden er op zitten. Samen liepen we door de tuin en de woning. Hij vertelde dat hij nog had geholpen bij het plaatsen van de tuinhuisjes.
Meneer (opa) Boer en Mark bij Frankrijk - Italië

Wat vast staat is dat we pas aan de slag kunnen als we weten hoe het GGD advies en besluit van de gemeente er uit ziet. De inrichting en het gebruik van de woning is daar van afhankelijk. Hoe het ook zij er zal toch de nodige bouwwerkzaamheden nodig zijn. Een aanbouw en gedeeltelijke verbouw. Ook het aanpassen van twee kozijnen is nodig. De aannemer wil die werkzaamheden uiteraard in één keer uitvoeren. Dat drukt de kosten. Ook zitten wij dan maar één keer in de bouwvak.

Wat we wel snel aan moeten pakken is de tuin.
Het voorjaar doet zich gelden en het daar bij
behorend snoeiwerk is hard nodig.
Normaal zou Mark dat doen.
Ik bel morgen maar eens met Arie de Tuinder.
Hopelijk heeft hij volgende week een gaatje in zijn agenda.







En Mark vandaag?
Ik kan kort zijn en de Buitendijkjes, Rik en Marcel
kunnen dat beamen.
Hij was chagrijnig. Waarom???
Misschien horen we het morgen.






2 opmerkingen:

Anoniem zei

Moge Tilborgjes,

:D :D met opa Boer een inspectieronde. Heeft tie niet gezegd.........van ja dit huis heb ik nog geheid :D :D Als tie weet dat er een foto van hem hier staat komt tie zaterdag langs en moeten we internet opstarten. Vervolgens heeft tie het er dan heel het weekend over hahaha die lieverd!!
Weet hij de "sluip" weg ook al om de wastobbe met soep aan te leveren??? ..............oh nee jullie gingen naar hem toe haha.

Latersss,
Jolanda

Anoniem zei

Oh en nog wat vergeten.........kop op he Mark niet zo sikkeneurig!!!!