vrijdag 27 juli 2007

Fitness

Rekken, strekken, buigen en wegdrukken. Ja, je moet wat doen om fit te blijven. Nee, dan is fysio echt niet genoeg.

Een praatje en een pilske. Gezellig er even tussen uit en naar Ron van de Seventisch.
Man, man, man. En daar is de link tussen deze twee zaken. Leo.

Leo en Mark raken aan de praat. Leo blijkt in het verleden een fitness school gehad te hebben en heeft nog een Kettler fitness bank staan Hij wil zowel de bank als zijn kennis ter beschikking stellen van Mark. Zo'n bank neem je niet mee in je fietstassen.

Dus in dit geval werd door Joost, Klaas gebeld die driftig aan het klussen was in zijn schuurtje, Maar ja Klaas heeft een bestelautootje en dan kun je er op rekenen dat je regelmatig gebeld wordt voor een vervoertje. Dus de handen afgeveegd aan een stukje poetskatoen en op naar de Boompjesstraat. Leo heeft de bank al gedemonteerd en alles gaat het autootje van Klaas in. Alles gaat vervolgens de kamer van Mark in. Klaas ziet het zo eens hoofdschudden aan en constateert dat het toch wel een erg groot apparaat is.

Een kopje koffie en even in de tuin kijken. In onze vijver zwemmen wat adoptievissen van Klaas en hij hecht er aan ze even goede dag te zeggen. Hierna loopt Klaas achter Mark aan weer terug naar binnen. En maar goed ook dat hij er achter loopt. Want als Mark aanzet om het huis in te rijden schiet hij naast de oprijlaan en kukelt achter over. Eindelijk. Hier hebben we lang op zitten wachten. Gelukkig vangt Klaas hem op net voordat Mark op de grond terecht komt.

Oh Ja, volgens Beenhakker mogen ze geen decubitesmatras leveren en volgens CZ kunnen ze dat niet. Ik zal U besparen hoe de nodige telefoongesprekken weer verliepen.

Het weer krijgt ook zijn psychologische uitwerking op Mark. En dan vooral de biologischeklok zal ik maar zeggen. Al twee weken vraagt hij om een houthok in elkaar te spijkeren. De herfst zit kennelijk al in zijn bol. Dat krijg je met het weer van de afgelopen maanden. Uiteindelijk aan de zijkant een, al zeg ik het zelf, knap stukje timmerwerk verricht. Uit hoofdzakelijk afval hout en wat overbleef na het plaatsen van de tuinhuisjes verrees een heus houthok. Het sloophout van Martijn ligt nu droog. Nu maar wachten op kachelhout.

Foto´s volgen.

Oh Ja. Volgens Beenhakker mogen ze geen decubitesmatras leveren en volgens CZ kunnen ze dat niet. Ik zal U besparen hoe de nodige telefoongesprekken weer verliepen.

Geen opmerkingen: