zondag 1 juli 2007

Artsen

Het zit niet mee. Het bed dat ze voor Mark hadden afgeleverd bleek een zoveelste handsje te zijn. Stond niet echt goed op zijn bandjes en de lak was wat verweerd zal ik maar zeggen. Het beestje was aan een erg grote beurt toe. Het geeft wel aan wat er stond. Inderdaad wat er stond want na veel tijd, telefoontjes zelfs boos worden is het bed weer weg. Daarna weten de bij de levering betrokken partijen elkaar kennelijk snel te vinden en worden de nodige telefonische excuses gemaakt en toezeggingen gedaan. Het was inderdaad niet netjes gegaan vond men. Vooral dank aan Patricia Klein van CZ. Zij heeft uiteindelijk gezorgd dat we er uit kwamen.

Dan de rolstoel van Mark. Het goud waar hij kennelijk van gemaakt moet worden is nog niet gedolven. Ik heb zo eens geïnformeerd bij die mijnen in Zuid Afrika en dat klopt. Het is net zomerreces en dan hebben ze wel vaker leveringsproblemen. Over dan handbike heb ik het dan nog maar niet.

Dan twee oproepen van artsen. Nee niet van het Dijkzigt. Naar mijn beleving hebben we die allemaal wel gehad. Hoewel, Volgende week controle Rijndam en een Orthopeed in het Dijkzigt. Nu ook de ARBO- en UWV-arts. Die willen Mark ook wel eens zien. Of in dit geval het medische dossier niet kan volstaan is dan de vraag. Helaas, ze doen hun eigen onderzoek. Oké, weer twee vrije dagen.


Gelukkig genieten we hier in ons nieuwe huis. Mark kan zich heerlijk bewegen en schiet regelmatig het dorp op. Even een boodschap of naar de post. Een kijkje nemen bij AH of een bezoekje aan de visser bij de Keen. Ook twee keer per week een bezoekje aan Fred, de fysiotherapeut bij ons op het dorp. Ook de rest gaat langzaam zijn draai vinden. Lekker wat klussen en genieten van de tuin. Daar kun je iedere dag wel wat in doen en dat bevalt ons goed. Ook Mark. Hij weet de tuin grotendeels onkruid vrij te houden en snoeien gaat ook aardig.
Als het een beetje weer is gaat hij bij Jan en El langs. Daar hielp hij met het bijhouden van de tuin. En dat is behoorlijk wat hoor. Hij gaat volgende week eens kijken wat hij kan. Als het aan Jan ligt zit hij zo op de grasmaaier en kan hij over het gazon scheuren. Nou, ik denk het niet.

Geen opmerkingen: