vrijdag 6 juli 2007

Verkocht of te koop??????

Weer een tegenvaller. Maandag was het de bedoeling om bij de notaris de handtekeningen te plaatsen waarbij we onze oude woning verkochten. Echter de kopers hebben toch wat meer tijd nodig om de formaliteiten af te wikkelen. Haast niet te geloven maar waar. Het telefoontje van vandaag waarin wordt gesteld dat woensdag alsnog getekend kan worden neemt bij mij niet het wantrouwen weg. We zien het wel. Inderdaad:”eerst zien dan geloven”

Dinsdag kreeg Mark bezoek van het psychotraomateam van het AMC in Amsterdam. Trouw volgen zij Mark en bespreken met hem zijn bevindingen en dat soort zaken. Precies weet ik het ook niet want dit is uiteraard iets tussen Mark en de mensen van het team. Zoals eerder gemeld willen ze vanuit het AMC Mark graag volgen om er van te leren. .

Ook bracht Mark een bezoek aan dokter Spijkerman in het Rijndam. Dat was een kort bezoek en met een afspraak voor over een half jaar op zak mochten we vertrekken. In het Rijndam was ook George. Hij bezoekt nog regelmatig het Rijndam om bij te praten. Ook Mahmut verschijnt dan ter tonelen. Boven op de afdeling spreken we nog even met Barbara die haar tijd braaf uit zit. Het gaat zoals altijd goed met de “collega’s “van Mark. Mark was blij ze weer te zien. MSN-contacten zijn aardig maar vervangen niet de warmte en vrolijkheid van de werkelijkheid.

Vrijdag contact gehad met Beenhakker. We belden terug omdat ze de voicemail hadden ingesproken. We hebben een afspraak voor volgende week dinsdag in verband met een ”passing”. Of het over het bed gaat of de rolstoel dat wist de lieftallige dame niet te vertellen maar er komt iemand langs. Dat wordt spannend dinsdag. We hebben het nodige al meegemaakt dus we zijn benieuwd.

Voor de rest is ook hier het weer slecht. Vandaag veel wind en regen. Er is zelfs een boom van een meter of 5 gesneuveld. Hij stond al behoorlijk te zwiepen en mijn opmerking dat hij toch wel erg verdoorboog werd weggehoond. Een uur later brak de boom op ongeveer 3 meter hoog af. Mark heeft de boom uit zijn lijden verlost. Volgens hem was de boom ziek. Gelet op een vreemde blauwe kleur in de stom kon ik me dat voorstellen. Toch eens aan Arie de Tuinder vragen of de andere bomen gevaar lopen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Hallo Fam.van Tilborg

Hierbij willen wij jullie laten weten dat er ook wel heel veel tegen zit bij jullie.
En juist bij mensen zoals bij jullie die voor iedereen klaar staan en aan denken {ook al doen wij dat veel aan jullie} en vele mensen gelukkig voor en aan jullie.
Dat hou het denken wij zo bij jullie op de been allemaal.
Jullie zijn echt Dapperen en toffen mensen.

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor dat mooie bloemstuk wat we van jullie gekregen hebben voor ons 25 jaar huwelijk.
Ik had al gebeld maar kreeg jammer genoeg geen contact vroeg me af of jullie nummer wel al mee was verhuisd.

Bedankt Fam. van der Rest.