vrijdag 3 augustus 2007

Feyenoord

De handbike is inderdaad een uitkomst. Was het eerst wat in de directe omgeving rondtoeren nu gaat hij steeds verder. Van de week reed hij naar ‘ Gravendeel. Nog niet Walen natuurlijk, Dat hebben we liever niet. Als hij omslaat ligt hij daar. Nee Reno gaat rennend of skatend mee en Roll op de racefiets. Een hele stoet zo door de polder. Met het goede weer van de laatste dagen trekken ze er iedere dag wel op uit.

De offertes voor de verbouwing zij binnen. Dat zijn toch hele bedragen hoor. Maar ja, heien, fundering, vloer storten, opmetselen en een dakje er op. Dan ook de aanpassingen binnen nog en je bent aardig op weg. Maar goed, dan heeft hij ook lekker zijn eigen ruimte.

En dan Feyenoord. De opendag werd voor het eerst overgeslagen dit jaar. Met de verwachting van zo’n 70.000 bezoekers was het niet aantrekkelijk om daar met je rolstoel rond te gaan rijden. Veel te druk en je kunt dan bijna geen kant uit. Het is altijd een hele happening. Wel ieder jaar een beetje hetzelfde met die helikopter maar toch wel leuk. Maar Mark en Rol halen dat zondag wel in. Ze gaan dan naar de Kuip voor de wedstrijd Feyenoord-Liverpool. Die is uitverkocht, zonnig weer en een sterk vernieuwd elftal. De komende landskampioen zal zich in die wedstrijd tonen als geen ander.
De schaal en beker zijn binnen handbereik en het bereiken van de top in Europa is een vanzelfsprekendheid.

Geen opmerkingen: