woensdag 19 december 2007

Vloerbedekking




We zitten er netjes bij. Ja, echt. De vloerbedekking ligt en de gordijnen hangen. Arjan en Jamie hebben er drie avonden voor nodig gehad. Harde werkers, netjes en secuur. Echt, complimenten voor deze jongens. Het meest trots zijn we op de trap. Dat is een juweeltje geworden.
Hieronder de beloofde foto’s












Ook buiten ligt de vlloerbedeeking er weer netjes bij door de inzet van de Firma Buitemdijk. Zijn we die moddersporen in huis mooi kwijt.



http://www.buitendijk-strijen.nl/werkzaamheden/bestrating-strijen.php


Mark is begonnen aan een stoelendans. Jawel, Ding dong klonk het van de week. Nas het openen van de deur stond er een bekend gezicht voor de deur. De meneer van Beenhakker. Hij heeft ons al eerder geholpen met het fouten bed. Een vriendelijke man die de rolstoel van Mark op kwam halen. De rolstoel spoort namelijk niet. Ja…………. de rolstoel. Deze heeft behoorlijk wat te verduren en op een of anderen manier is er inmiddels hier en daar wat verbogen en raakt één van de zwenkwieltjes de grond niet meer en dar is niet echt lekker. Dus hupsakee van de eigen rolstoel over naar de leen rolstoel. Die zat niet echt lekker dus over gewipt in de rolstoel van Lian. Dat was het helemaal niet dus weer terug in de leenstoel. Het blijkt dat die stoel niet echt lekker zit. Mark heeft rugklachten. We hebben dus snel met de leverancier gebeld. Deze gaat zijn uiterste best doen als de stoel bij hem is om deze te repareren. Hierna rijden we naar de leverancier in Rijen om hem op te halen. Dat gaat toch het snelst.

Met het bed lijkt de oplossing nabij we hebben van de verzekering de toestemming binnen.
Het moet nu toch geen probleem zijn het bed voor Kerst binnen te hebben, toch????
Als het bed er is kan hij zo zijn slaapkamer in. Door de loodgieter is het sanitair aangesloten en Johanna de Geus en Lian hebben alles gesopt. Dus nu een kwestie van inruimen.

Geen opmerkingen: