woensdag 6 juni 2007

Uroloog

Langzaam wordt de oude woning leger en leger. Alles wordt voorlopig opgeslagen in de kruipruimtes op de “zolder”van het nieuwe huis. We hebben nog een kleine vier weken te gaan. Ondanks zo veel mogelijk te plannen valt het toch tegen. Het loopt altijd anders. Maar het komt goed. Dat weten we zeker. Het meest zijn we in afwachting van de af te geven bouwvergunning en de vraag of “ze” het gaan redden voor de bouwvakvakantie????? Ik weet het niet hoor.

Vandaag gaan we naar de uroloog waar we de uitslagen van de onderzoeken van twee weken terug te horen krijgen. Zal wel, naar omstandigheden, goed zijn en over een half jaar terug komen.

U hoort het nog.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha familie van Tilborg,

Hopelijk lukt het om klaar te zijn voor dat de sleutel moet worden afgegeven. Ik wens jullie veel succes en veel plezier met het waarschijnlijke diploma van Joost. Als jullie nog een handje kunnen gebruiken, kunt u mij gerust bellen. Ik kan alleen niet op zaterdag.

Groetjes, Djoel

Anoniem zei

Hallo allemaa, wat een werk en actie om alles rond te krijgen, zoveel veranderingen in ruim een half jaar. Fijn dat jullie zoveel hulp krijgen en we hopen dat de verbouwing ook nog op tijd af komt.
Veel sterkte met alle drukte
Groeten Nico en Marga Moret