vrijdag 8 juni 2007

Bezwaar ????????

Nou dat viel ontzettend mee, het bezoek aan de uroloog. Alle uitslagen van de onderzoeken, foto’s en echo’s waren zoals het hoort. De uroloog kon niet anders dan Mark en ons veel succes wensen en we hoeven niet meer terug te komen als er geen klachten zijn. Kijk dat is prettig. Ook dat hoofdstuk kunnen we afsluiten.

Donderdag ging Mark langs bij de fysio bij ons op het dorp. Fred Ramp heeft sinds het ongeval vooral via Lian de handelingen rond Mark gevolgd. Ook kent hij de medische gegevens en is het logisch hem eens te bezoeken. Een soort nul meting. Fred was niet ontevreden over, zoals ik het noem, de rek en strek mogelijkheden. Volgende week in ieder geval nog twee keer terug waarbij Mark moet laten zien welke oefeningen hij zelf doet en vervolgens kijken of er een vervolg moet komen.

Donderdag en vrijdag zijn de kozijnen vervangen in het huis. Twee dagen behoorlijk in het stof omdat er ook een stuk van een muur afgezaagd moest worden en bij het heten en drukkende weer was dat geen pretje. We kunnen nu echt beneden de boel op gaan ruimen.
Nog een weekje en dan sluit de termijn voor een reactie op de vergunningaanvraag. We krijgen berichten dat er een bezwaar gaat komen. Dat zal inhouden dat we vertraging op gaan lopen en dat kon nu net niet in verband met de komende bouwvakvakantie. We hebben 5 weken bouwtijd en dat kan dus niets hebben. Jammer.
We durven het risico niet aan en in overleg met de aannemer hebben we besloten pas na de vakantie aan de aanbouw te beginnen We zijn nu bezig om alles op te slaan en in te richten zodanig dat we een aantal maanden kunnen overbruggen. Dat wordt dus ergens oktober. Ook wordt dan pas beneden behangen en vloerbedekking gelegd.
Vervelend, maar het is niet anders.

Geen opmerkingen: