maandag 19 november 2007

Afwerken




Afgelopen week stond vooral in het teken van afwerken. De tegels van de badkamer werden gelijmd en het plafond werd gespoten. Dat is trouwens nog een hele klus dat spuiten. Belangrijk is het afplakken. Gelukkig zat dat perfect. De korreltjes zitten allemaal waar ze gepland waren, op het plafond dus.


Verder heeft de ontvochtigingsmachine zijn uurtjes gemaakt. De laatste druppel zijn uit de wanden van de vloer gezogen. Wat een hoop water komt daar uit zeg. Wel makkelijk zo’n apparaat. Binnen een paar dagen zijn de muren droog en zou je zo het behang er op kunnen plakken. Ies van ’t Hof is al twee keer de zaak op komen nemen. Hij kan volgende week aan de slag denk ik.


Nu zijn de elektriciens Marco en Huub bezig met het af monteren en leggen van de elektrische vloerverwarming. Daarna komen Jaco en Leo de vloerverwarming in lijmen en dan een dagje drogen. Hierna de boel afwerken met egaline. Kortom we werken langzaam naar het eindresultaat. Voor de rest ben ik al een weekje snip en snip verkouden en het wordt er niet beter op. Ben niet de enige als ik zo om me heen kijk.

Oh ja, de groeten van Piet.










Geen opmerkingen: