donderdag 18 oktober 2007

Verjaardag

Van vrijdag op zaterdag een kort nachtje voor mij. Vrijdagavond viel er een doden bij een schietpartij in Rotterdam, dat werd dus een uurtje of vijf. Om twaal uur kreeg ikde nodige felicaties en een “noodcadeautje” in de vorm van koeken.

Om negen uur, na een paar uurtjes slapen, stond ik samen met Johan de Pee in de APL-polder om een delegatie uit Dirksland en Goederede te ontvangen. Zij wilden graag geïnformeerd worden hoe je in het Kader van Deltanatuur http://www.deltanatuur.nl/navigatie/frameset.asp?knop_id=10000234 een mooi en voor de inwoners toegankelijk natuurgebied in kan richten. Hierbij dan ook nog rekening houden met de belangen van de landbouw. Zij waren zeer benieuwd omdat wij in Strijen dit project zonder enig bezwaarschrift voor elkaar hebben gekregen. Ik heb het 1e uurtje voor mijn rekening genomen en John heeft ze uitgezwaaid rond twaalfuur uur. Ik ben vervolgens naar huis gegaan om alles voor ’s avonds in orde te maken.


Want velen kwamen afgelopen zaterdag even de hand schudden voor de jarigen; Reno, Annemarie en Wilko. Het was gezellig druk en door het goede weer en met behulp van een warmtelamp konden we ook buiten een hapje en een drankje nemen. Zoals te verwachten was hebben we de nodigen rondleidingen kunnen geven en trots vertelden wij over de voortgang in de werkzaamheden. Want we zijn zeker tevreden hoe met name Willem v.d. Wulp, Jaco en Leo, van bouwbedrijf de Hoeksche Waard, er voor zorgen dat de aanbouw langzaam verrijst. De dakbedekking ligt er op en alleen nog voegen en de buitenkant is klaar. Tijd voor pannenbier dus.
Maar goed, het was zaterdagavond berengezellig met zoveel mensen. De volgende dag weer op en hebben we alles weer opgeruimd, de stukken voor de volgende collegevergadering gedaan en lekker aangerommeld. Met Mark hebben we nog eens goed gekeken waar de schakelaars en de stopcontacten moeten komen. Komende week komen ze namelijk de sleuven frezen voor de leidingen en dan moeten we het zeker weten. Stopcontacten kom je altijd te kort, dus opletten.

Maandagochtend tussendoor even naar huis. De “loodgieter” is bezig. Samen kijken we naar de inrichting van de badkamer. De douche in het midden en de bediening aan de zijkant. De douchestoel wordt erbij gehaald en de plek voor de toiletpot wordt bepaald. Prettig om zo te kunnen werken.

Geen opmerkingen: